Despre noi

CABINET DE AVOCAT COBZARU MATACHE DOINA


Este un cabinet de avocatura multidisciplinara care functioneaza conform legislatiei din Romania si care asigura asistenta si reprezentare juridica in situatii complexe.

Cu ajutorul unei echipe de specialisti in domeniul juridic, ne straduim ca prin inovatie si printr-o abordare personala sa avem o evidenta si dovedita multumire a clientilor.
Sprijinirea clientilor este foarte importanta pentru noi si efectuam toate diligentele pentru realizarea intereselor clientilor. Construind incredere reciproca si respect, mergem impreuna cu fiecare client intr-o calatorie care vizeaza depasirea tuturor obstacolelor si atingerea obiectivelor.
Oferim o abordare complexa a fiecarei situatii expuse de client, reusind prin solutiile propuse sa identificam toate aspectele care ar impacta atat pe termen scurt, cat si pe termen mediu si lung activitatea clientului.

Prin solutiile propuse vizam rezolvarea atat a situatiei juridice a clientului, cat si prevenirea unor situatii care ar putea sa existe in viitor pentru client (inainte de propununerea unei solutii, facem o analiza completa legislativa, operationala, de conformitate atat cu legilatia cat si regulamentele si procedurile clientului).
Ajutam astfel fiecare client sa ia deciziile cele mai potrivite pentru el si pentru viitorul activitatii sale.
Clientii aleg Cabinet Cobzaru Matache Doina inclusiv pentru abordarea comerciala pe care o avem. Ne asiguram ca fiecare client va primi cel mai bun serviciu la un pret competitiv.

Ca firma de avocatura de incredere, construim relatii de lunga durata cu clientii nostri .

Cabinet de Avocat - Cobzaru Matache Doina

Promptitudine si seriozitate

Avem peste 15 ani experienta, combinand standarde inalte de practica juridica; competenta, promptitudinea, eficienta si onestitatea stau la baza colaborarii dintre avocat si client.