Echipa

Doina Cobzaru – Matache


Absolventa a Facultatii de Drept, a cursurilor de Masterat "Dreptul Afacerilor", a cursurilor de mediere, de formator, de expert in legislatia muncii si de responsabil prelucrarea datelor cu caracter personal, masteranda la S.N.S.P.A. la "Managementul Proiectelor" sunt intr-o continua perfectionare profesionala pentru asigurarea unor servicii complete de asistenta juridica, in acord cu nevoile fiecarui client.

In viata profesionala de pana acum am parcurs toate treptele ierarhice, cu foarte multa ambitie si dorinta de a demonstra ca pot din ce in ce mai mult, intr-o competitie permanenta cu mine insami. In cei peste 15 ani de experienta ca avocat am coordonat si cooperat cu echipe de specialisti in domeniile juridic, bancar, real estate si management.

Iuliana – Florina Stefan

Absolventa a Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti, promotia 2012. Avocat stagiar promotia 2019. Experienta de peste 8 ani in gestionarea portofoliilor de creante in etapa amiabila si in etapa executarii silite.

Experienta de peste 3 ani in gestionarea litigiilor civile, avand ca obiect contestatiile la executare silita, actiunile specifice darii in plata reglementate de Legea 77/2016, precum si in pregatirea documentatiei aferenta gestionarii relatiilor cu notarii, cu institutiile si autoritatile publice (OCPI, ANPC, IGPR, DEPABD, AEGRM/RNMP). Specializare drept civil, drept societar si financiar bancar.

Camelia-Maria Baba

Absolventa a Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti, promotia 2018. Avocat stagiar promotia 2019. Experienta de peste 3 ani in litigiile civile, avand ca obiect contestatiile la executare silita si actiunile specifice darii in plata reglementate de Legea 77/2016.

Experienta de peste 1 an in conceperea si monitorizarea respectarii proceselor si procedurilor specifice respectarii legislatiei prevenirii spalarii banilor, precum si in efectuarea verificarilor necesare respectarii legislatiei AML Specializare drept civil, drept societar si financiar bancar.